Εκδόσεις

ΜΑΡ ΜΑΡ

Εκδοτικός οίκος παιδικών βιβλίων

Image

MAR
MAR

Οι εκδόσεις ΜΑΡ ΜΑΡ δημιουργήθηκαν από δύο νέους μπαμπάδες...

...τον Αλέξανδρο και τον Δημήτρη, με στόχο να προσφέρουν ποιοτικά βιβλία στα παιδιά και στους γονείς που αναζητούν την αισθητική, καλλιτεχνική, γλωσσική και τυπογραφική αρτιότητα.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στον εκδοτικό χώρο, η ομάδα ΜΑΡ ΜΑΡ φιλοδοξεί να γνωρίσει στο ελληνικό κοινό άγνωστους καλλιτέχνες και συγγραφείς παιδικών βιβλίων του εξωτερικού, από χώρες όλου του κόσμου, όσο και Έλληνες δημιουργούς που αναζητούν καλαίσθητες εκδόσεις.

Τα βιβλία μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες από 2+ έως και 100+ (η ηλικία άλλωστε δεν είναι ποτέ μόνο βιολογική winking-face

Τι (λένε οι ίδιοι) δηλώνουν ο Αλέξανδρος και ο Δημήτρης;

Μεγαλώνοντας τρία υπέροχα παιδιά, διαβάζοντάς τους και λέγοντάς τους συνεχώς παραμύθια από τη φαντασία μας, αισθανθήκαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε έναν κόσμο παιδικών βιβλίων που θα ανταποκρινόταν στις δικές μας αντιλήψεις, στα δικά μας οράματα και όνειρα, όπως τα συναρθρώναμε μαζί με τα παιδιά μας. Μέσα από τα γέλια μας και τις λύπες μας και τις χαρές μας. Γιατί δεν γαλουχήσαμε απλώς μικρούς ενήλικες σε μεγαλύτερους ανθρώπους, γίναμε εμείς παιδιά και εκπαιδευτήκαμε να είμαστε γονείς. Και αυτή η πολυσύνθετη διαδικασία πέρασε και περνάει ακόμη μέσα από τα βιβλία και τον κόσμο τους.

ΑΡΓΥΡΗΣ Α. - ΜΠΑΧΑΡΑΣ Δ. Ο.Ε.

Εκδοτικός οίκος παιδικών βιβλίων

Μητρώου 120, Πειραιάς 18537
ΑΦΜ 801292077

info@marmareditions.gr